Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale

Katie Price și-a schimbat silicoanele și a ieșit în lenjerie intimă pe stradă! Toți bărbații au fost cu ochii pe ea

Katie Price nu se oprește din operații estetice. Până la 41 de ani, modelul britanic a avut peste 17 intervenții chirurgicale. La începutul lunii august, aceasta a ajuns iar pe mâna medicului estetician și s-a operat la față și sâni, în Turcia.

Katie Price și-a schimbat silicoanele și a ieșit în lenjerie intimă pe stradă! Toți bărbații au fost cu ochii pe ea

Mândră nevoie mare de felul în care arată, Katie Price și-a scos la ‘plimbare’ noul decolteu. Katie Price a profitat de faptul că se află în Turcia și a mers să-și bronzeze noile dotări.

Zilele trecute, vedeta a fost surprinsă la piscină în costum de baie, însă mai mult părea că a ieșit în lenjerie intimă din casă.

Katie Price a defilat mai ceva ca pe podiumul de modă și a întors toate privirile. Cu un așa corp de invidiat și un bust generos, nici nu e de mirare de ce bărbații au salivat după ea. Modelul arată bestial la 41 de ani și a uimit turiștii din Turcia când a apărut aproape goală. Mai mult de atât, nu a avut nicio reținere să iasă pe stradă îmbrăcată sumar.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

După ce s-a bronzat, Katie Price a avut parte de o ședință foto incendiară, la care a renunțat complet la costumul de baie alb. Urmăriți GALERIA FOTO pentru a putea admira pe Katie în toată splendoarea sa.

Katie Price are cinci copii și a fost căsătorită de trei ori. Are o avere impresionată, estimată la 40 de milioane de lire sterline, și este câștigătoarea celui de al 15-lea sezon al “Celebrity Big Brother”.

 

La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important