Categorii: Știri Stiri Romania

Ipoteza şocantă lansată de anchetatori în legătură cu accidentul grav din Ialomiţa. Ce s-a întâmplat cu şoferul TIR-ului

Accidentul grav produs sâmbătă dimineață (5 octombrie), pe o șosea din Ialomița, scoate la iveală detalii terifiante. 10 oameni au murit şi alţi 7 au fost răniţi, după ce un TIR a intrat în plin în microbuzul în care se aflau.

Ipoteza şocantă lansată de anchetatori în legătură cu accidentul grav din Ialomiţa. Ce s-a întâmplat cu şoferul TIR-ului

Acum, anchetatorii trebuie să stabilească de ce șoferul autotrenului a intrat pe contrasens. Planul roşu de intervenţie a fost declanşat puţin după ora 5. Tragedia s-a produs între localităţile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, din judeţul Ialomiţa.

Din primele informaţii, se pare că şoferul TIR-ului este responsabil de accident, la care s-a adăugat şi vremea nefavorabilă.

Vizavi de cum a ajuns șoferul autotrenului pe contrasens, poliția ia mai multe ipoteze în calcul. El a oprit cu trei kilometri înainte de a intra pe contrasens, pentru a-și cumpăra o cafea.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Este posibil ca bărbatul să nu fi fost atent sau să fi adormit la volan sau ca în momentul producerii accidentului, TIR-ul să fi suferit o defecțiune tehnică.

Înainte să se producă impactul, șoferul a oprit cu 3 km înainte pentru a-și achiziționa o cafea la popasul din localitatea Malu. Deci, până nu se va termină ancheta nu vreau să mă antepronunț, dar nu cred că a fost vina oboselii la acest incident. Rămâne să vedem ce va spune și poliția.Tahograful de la TIR a fost recuperat, e într-o stare destul de avariată, se încearcă să se identifice datele, să vedem exact viteza de deplasare cu care s-a încadrat în această curbă, Drumul era marcat corespunzător și semnalizat”, a spus Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor. 

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important