Ionuț Rusu, cel mai vizualizat concurent ”iUmor”, revine în această seară ca invitat special     

13.09.2020, 13:22
Ionuț Rusu, cel mai vizualizat concurent ”iUmor”, revine în această seară ca invitat special     
Ionuț Rusu, cel mai vizualizat concurent ”iUmor”, revine în această seară ca invitat special     

Ionuț Rusu, fost concurent la emisiunea ”iUmor”, de la Antena 1, revine în acest sezon ca invitat special.

După ce numărul său despre rugăciunile din România a rămas cel mai vizualizat din istoria emisiunii ”iUmor”, cu 14 milioane de vizualizări în ultimii patru ani, pe contul oficial de Youtube al emisiunii, Ionuț Rusu va reveni în această seară la emisiune.

Ionuț Rusu va reveni la  show-ul ”iUmor” ca invitat special, cu un număr de satiră cât se poate de actuală. Iar de pe Tik Tok, unde vorbește despre cum este viața sa influențată de sindromul Tourette, Andrei Ungureanu va urca direct pe scena iUmor cu un bagaj plin de autoironie.

Când are loc premiera noului sezon al emisiunii ”iUmor”

Sezonul 9 ”iUmor” va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Nimic nu îi poate pregăti însă pentru numerele spectaculoase, demne de cartea recordurilor, așa cum nici prezentatorul Șerban Copoț nu era pregătit să își vadă colegul, pe Dan Badea, lăcrimând la numerele de pe scena ”iUmor”.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”,  votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...