Categorii: Știri Stiri externe

„Insula iubirii de Dumnezeu”, primul reality show ortodox din lume

Filmările pentru primul reality-show ortodox din lume, „Insula iubirii de Dumnezeu”, vor începe în curând. Zece persoane vor locui vreme de o lună la Mânăstirea Nilov. 

Realizatorii au lansat un clip de promovare, în care vorbesc despre experiența inedită. „Aici ești doar tu cu Dumnezeu” și „Poate ai cont verificat pe Instagram, dar ești verificat în ochii lui Dumnezeu?”, spun aceștia, potrivit Moscow Times. 

„Insula iubirii de Dumnezeu”, primul reality show ortodox din lume

Directorul general al postului de televiziune religios care va lansa emisiunea, Boris Korchevnikov, a declarat că vrea să dea un nou înțeles cuvântului „reality”.

„Multe lucruri sunt asociate cu acest cuvânt în televiziune, dar se pierde esența. Sunt sigură că acest proiect va reinventa termenul de viață pentru multe persoane”, a spus Korchevnikov.

Filmările vor avea loc la Mânăstirea Nilov, aflată pe Insula Stolobny, considerat unul dintre cele mai bogate lăcașuri de cult din Rusia imperială. 

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cei zece participanți la „Insula iubirii de Dumnezeu” vor trăi „viața fantastică a unui rezident al mănăstirii” și vor găsi „răspunsuri la întrebări care i-au afectat de mult”.

Concurenții vor trebui să aibă grijă de întreaga mânăstire și de anexele sale, o vie și o fermă, dar și să lucreze într-o patiserie și într-o farmacie. Cele zece persoane vor avea și întâlniri cu preoți și cu „oaspeți faimoși”.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?