Categorii: Știri Stiri Romania

Incredibil: ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu când a produs accidentul

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, consumase alcool înainte de a produce accidentul în care și-a pierdut viața un tânăr de 25 de ani, Dani Vicol, tată a doi copii.

Incredibil: ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu când a produs accidentul

Probele recoltate în urma accidentului au arătat că fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) băuse și totuși se urcase la volan. Acesta avea o alcoolemie de 0,80 g/l alcool pur în sânge, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.  În plus, Mario Iorgulescu a fost depistat pozitiv la cocaină, anunță surse pentru Antena 3.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Înainte de a comite accidentul, Mario Iorgulescu publicase pe rețelele de socializare câteva imagini care arătau cum s-a distrat în noaptea tragediei, acesta pozându-se în timp ce se juca poker cu prietenii, iar pe masă apăreau mai multe pahare de vin.

Spre dimineață, tânărul de 24 de ani s-a urcat la volanul bolidului său de lux, un Aston Martin DBS, a intrat pe contrasens și a făcut praf un alt autoturism care circula regulamentar.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat