Categorii: Horoscop Știri

Horoscop 17 septembrie. Scorpionii pot reaprinde flacăra unei relații

Astrologii au dat o prognoză pentru 17 septembrie 2022. Horoscopul de dragoste te va tine la curent cu influentele pe care le au astrele asupra vieții tale amoroase. Horoscopul zilei de 17 septembrie 2022 spune că Scorpionii pot reaprinde flacăra unei relații

 

 

 

Berbec

Vă veți putea exprima bine opinia fără probleme, chiar și în fața unui public numeros, grație sprijinului Lunii. Puteți spera să primiți ceva mai mult în schimb. Între timp, însă, nu începeți să vă plângeți.

Taur

Schimbările de dispoziție nu sunt tocmai pentru tine, care preferi o rutină stabilă, fără surprize. Cu toate acestea, nu aveți nimic de pierdut! Dacă astăzi este ziua dvs. liberă, nu o petreceți făcând calcule la birou. Un pic de viață, ieși afară!

Gemeni

O zi de sâmbătă destul de grea, datorită conjuncției lunare cu Marte și a cuadraturii cu Venus și Neptun. Agitație și dificultăți în dragoste. Atenție la reacții exagerate, chiar și pentru lucruri minore. S-ar putea să aveți nevoie de simț practic.

Rac

Pe de o parte, ați vrea să stați acasă și să vă uitați la serialul preferat, dar până la urmă partenerul vă va târî în centru cu o stratagemă de plimbare. Puteți fi mai mult decât mulțumit că ați făcut pe cineva fericit. Indirect, veți beneficia de pe urma ei.

Leu

La cinema, coada pentru filmul pe care l-ați ales este mai lungă decât vă așteptați și nu știți dacă veți găsi un loc. Data viitoare, mai bine rezervați! O schimbare de planuri de ultim moment vă scoate din impas.

Fecioară

Weekend-ul nu începe tocmai bine, din cauza ciocnirilor Lunii cu Venus și Soarele. Aveți la dispoziție un tratat de pace. O dezbatere aprinsă cu cei dragi ție s-ar putea dovedi utilă și pentru a scoate la iveală unele îndoieli.

Balanța

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Veți da substanță oricărei idei care vă vine în minte. Inspirația este corectă, dacă nu vă lăsați reținut de temeri nefondate. O mică excursie în afara orașului ar putea fi prilejul pe care îl așteptai pentru o declarație la cald.

Scorpion

Nu împovărați ziua partenerului sau a membrilor familiei cu nemulțumiri. Un mic împrumut să fie returnat cu măcar un frumos “mulțumesc”! Scântei de gelozie pot reaprinde flacăra unei relații. Dar nu intrați în furie!

 

Săgetător

Iubitul dvs. reușește să vă convingă să mergeți la cumpărături, numai că se plânge de prea multă confuzie și de coada lungă de la casele de marcat. Opoziția lunară nu vă permite să vă bucurați pe deplin de lucrurile de care v-ați bucura în mod normal.

Capricorn

Soneria sună chiar când vă pregătiți să plecați. Nu vreți să întârziați la întâlnire, așa că găsiți o scuză. Ați dori să opriți timpul pentru a ajuta un prieten aflat la nevoie. Ceea ce contează este gândul… va fi adevărat?

Vărsător

Aici, grație relațiilor excelente ale Lunii cu Saturn, puteți învinge timiditatea și invita persoana care vă interesează la un aperitiv. Primul gest, acela de a sparge gheața, este cel mai dificil. Apoi, totul va veni pas cu pas, fără efort.

Pești

Evadarea din banalitatea rutinei nu este ușoară, din cauza opoziției Soare-Neptun. Totuși, orice eveniment cotidian poate fi extraordinar. Într-o relație amoroasă, fantezia este o piatră de hotar, dar apoi trebuie să te confrunți cu realitatea.

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?