Horia Brenciu, despre povestea de iubire cu soția lui, Alice Dumitrescu! A dat detalii din viața lor de familie

31.03.2022, 20:07
Horia Brenciu, despre povestea de iubire cu soția lui, Alice Dumitrescu! A dat detalii din viața lor de familie

De ani buni, Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alice Dumitrescu. Solistul și soția lui duc o viață minunată alături de cei patru copii ai lor. Recent, artistul a făcut dezvăluiri din viața de familie și a precizat care sunt ingredientele unui mariaj de succes. Mai mult de atât, Horia a detaliat cum a început povestea de dragoste cu partenera lui. 

Cum a început relația dintre Horia Brenciu și Alice Dumitrescu

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează unul dintre cele mai longevive și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Artistul a dezvăluit că prima dată a fost amic bun cu cea care i-a devenit ulterior soție. Într-un interviu pentru VIVA, interpretul a spus că l-a lovit „romantismul” atunci când a vrut să o cucerească pe Alice Dumitrescu.

„Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Au fost, pe rând, Sarabanda, la TVR, Asul din mânecă, la Național TV, și filmul serial Om sărac, om bogat, la PRO TV. Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat”, povestește Horia pentru sursa citată anterior.

Și Alice Dumitrescu a vorbit deschis despre începuturile relației cu Brenciu.

„Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, declara Alice Dumitrescu, într-un interviu pentru revista Femeia.

foto: arhivă personală
citește și...