Categorii: Știri

Gheorghe Dincă voia să se facă nevăzut! Unde plănuia să plece suspectul de la Caracal

Tot mai multe informații despre viața suspectului Gheorghe Dincă ies la suprafață. Individul acuzat de ucidarea a două fete plănuia să plece definitiv din casa sa din Caracal, unde le-ar fi ucis pe adolescente. 

Potrivit Libertatea, Dincă și-a pus la vânzare casa, cu o curte generoasă, cu nicio lună înainte de dispariția Alexandrei Măceșanu. 

„Curtea arăta ca după bombardament”

Ștefan Tudor este unul dintre cei care au văzut anunțul și a fost interesat să cumpere casa și terenul din jur, așa că l-a contactat pe Dincă. Apoi, bărbatul a venit la Caracal pentru a vedea vila și a negocia cu proprietarul. 

„În curtea care arăta ca după bombardament, Gheorghe Dincă avea și două mașini, dintre care o dubă 4×4. L-am întrebat dacă le vinde și pe acestea, însă mi-a răspuns că duba o oprește pentru că a găsit-o foarte greu și vrea s-o ia cu el când se va muta din Caracal”, a declarat Ștefan Tudor. 

Bărbatul l-a întrebat pe Dincă unde vrea să plece, iar acesta i-a răspuns că undeva la munte, fără să dea un nume de localitate sau zonă, precizând doar că acolo va avea nevoie de duba pe care o deține. 

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Nu mi-a zis o localitate anume unde vrea să se mute, ci doar că vrea să ia banii și să plece cu duba 4×4 la munte. Acolo, spunea el, va avea nevoie de dubă”, a mai precizat potențialul cumpărător al „Casei Groazei”. 

După această întâlnire, cei doi s-au înțeles pentru 50.000 de euro, însă în cele din urmă casa lui Dincă nu a mai fost vândută. 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR