Categorii: Știri

Gheorghe Dincă, suspect că ar fi comis şi alte crime! Declararaţiile avocatului său

Gheorghe Dincă, bărbatul care le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi dus la locul unde a aruncat trupurile neînsufleţite ale celor două fete.

Gheorghe Dincă, suspect că ar fi comis şi alte crime! Declararaţiile avocatului său

În timpul audierilor, criminalului din Caracal i s-a făcut rău şi acuză că ar fi fost bătut de polițiști la momentul reținerii.

Avocatul inculpatului, Alexandru Bogdan, a mărturisit că Gheorghe Dincă este suspect că ar fi comis şi alte crime, unele petrecute şi acum 20 de ani.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

“Pot să confirm că suspiciuni există din partea domnilor anchetatori în baza modus operandi (modului de operare n.r.)”, a declarat avocatul Alexandru Bogdan, conform agerpres.ro.

El a mai afirmat că inculpatul Gheorghe Dincă spune că are fracturi costale şi de stern, pentru că, la descinderile din 26 iulie, organele de poliţie l-ar fi lovit cu bocancii în zona pieptului, motiv pentru care, marţi (30 iulie), ar putea fi dus la investigaţii medicale.

FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
CONTROVERSĂ: Limită de viteză de 30 km/h pe podurile de pe autostradă?