Categorii: Stiri Romania

Gheorghe Dincă, schimbat total de când a fost transferat la Penitenciarul Jilava! Informații de ultimă oră despre criminalul din Caracal

Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul disparițiilor din Caracal, a fost transferat din arestul IPJ Olt în arestul Capitalei, ca în cele din urmă să ajungă încarcerat la Penitenciarul Jilava.

Gheorghe Dincă, schimbat total de când a fost transferat la Penitenciarul Jilava!

Cercetările anchetatorilor în casa groazei din Caracal s-au încheiat, iar bărbatul de 66 de ani a fost prezent zilnic la reconstituirile din locuința sa, acolo unde a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

De când a fost mutat la Penitenciar, Dincă e total schimbat. Abia dacă vorbește și refuză să iasă din celulă.

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, au spus surse din cadrul anchetei, pentru Adevărul.ro.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

De asemenea, criminalul din Caracal a fost supus unei expertize din partea specialiștilor FBI, după ce procurorii DIICOT le-au cerut sprijinul. Se pare că Gheorghe Dincă avea discernământ în momentul în care a răpit-o și ucis-o pe Alexandra Măceșanu, notează România Tv.

Mai mult de atât, experţii FBI vor încerca să scoată ADN-ul din rămăşiţele umane de lizieră despre care Dincă susţine că ar aparţine Luizei Melencu.

Sursa: Adevărul.ro

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat