Categorii: Știri

Gheorghe Dincă s-a dat de gol! Unde ar fi dus-o pe Alexandra Măceşanu

Noi informaţii şocante continuă să iasă la iveală în cazul lui Gheorghe Dincă! Dan Antonescu, expert criminolog, a vorbit despre faptele bărbatului de 66 de ani şi nu crede că acesta a omorât-o pe Alexandra Măceşanu, mai ales că trupul fetei încă nu a fost găsit.

Gheorghe Dincă s-a dat de gol!? Unde ar fi dus-o pe Alexandra Măceşanu

Dan Antonescu susţine că adolescenta de 15 ani a fost ‘livrată’ de Dincă unei reţelele de traficanţi de carne vie. În schimb, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Dincă, iar trupul i l-ar fi ars.

‘Il suspicionez ca fiind unealta unor oameni care se ocupa cu traficul de persoane. De ce spun asta: el indeplineste niste conditii foarte greu de gasit la alte persoane. Omul acesta are probleme psihice – are 8 sau 10 internari, e adevarat nu peste niste afectiuni extraordinar de grave.

Ma intreb eu: medicul care l-a internat si l-a tratat a anuntat cumva Politia ca are sub tratament un bolnav cu probleme psihice si ca acel bolnav are permis de conducere? Nu! Era absolut obligat sa o faca.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cine are la indemana un astfel de om, cu un intelect nu foarte dezvoltat, cu niste fixatii de ordin psihiatric, care poseda permis de conducere. Atunci cand faci taximetrie intr-o zona ca asta foarte mica nu se poate sa nu ai sprijinul cumva, umbrela cuiva tinuta deasupra. Cineva l-a acoperit’, a spus Dan Antonescu la Antena3.

‘De ce te preocupi de asa ceva daca ai de gand sa o omori? E clar ca nu acesta era scopul. Ea trebuia ‘livrata’ la parametrii corespunzatori’, a mai adăugat Dan Andronescu.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?