Categorii: Știri Stiri Romania

Gheorghe Dincă, noi declarații șoc despre Alexandra Măceșanu. A detaliat pas cu pas cum a omorât-o: ‘M-am panicat şi nu m-am gândit să chem ambulanţa’

A trecut o lună de când Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani din Caracal, a fost dată dispărută. Gheorghe Dincă, suspectul principal în acest caz, a mărturisit că a răpit-o și ucis-o, însă anchetatorii încă îi mai caută cadavrul.

Gheorghe Dincă, noi declarații șoc despre Alexandra Măceșanu. A detaliat pas cu pas cum a omorât-o: ‘M-am panicat şi nu m-am gândit să chem ambulanţa’

Criminaliștii au ridicat din casa și curtea bărbatului de 66 de ani 5000 de obiecte, iar verificările continuă. Ei încearcă să strângă probe pentru a-l acuza de uciderea Alexandrei Măceșanu.

Gheorghe Dincă a făcut noi declarații șocante despre cum a omorât-o pe Alexandra Măceșanu. Acesta a luat-o pe fata de 15 ani la ocazie, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

La două zile după ce a răpit-o pe adolescentă, 28 iulie, Gheorghe Dincă a fost prins și a făcut mărturii legate de Alexandra Măceșanu. El a povestit atunci că a luat-o pe fată, din comuna Dobrosloveni, iar în mașină a avut o discuție cu ea, în urma căreia i-a cerut să întrețină relații intime cu el pe bani.

A lovit-o pe fată și a lăsat-o să agonizeze

La un moment dat, a lovit-o pe copilă și i-a luat telefonul, pe care l-a aruncat din mers. Fata a rămas cu capul rezemat de scaun. După ce a dus-o la el acasă, i-a dat o cafea. A doua zi, fata i-a dat un număr de telefon la care să sune și să le spună părinţilor că este la o prietenă. Ulterior copila a spus că se simte rău și l-a rugat pe Gheorghe Dincă să meargă să-i cumpere medicamente. Acesta a şi fost surprins de altfel de camerele de supraveghere în timp ce merge la o famacie.

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Ca să se asigure că Alexandra nu va fugi cât timp el este plecat, Dincă ar fi legat-o pe fată de mâini și de picioare și i-ar fi pus o bandă la ochi. Când s-a întors acasă, și-a dat seama că vorbise la telefon cu cineva şi a devenit agresiv.

“Am intrat în casă şi am deschis uşa şi am observat că fata se dezlegase de la pat şi umbla legată la picioare, având telefonul în mână”, a declarat Gheorghe Dincă.

Alexandra Măceșanu a căzut lângă o masă, iar inculpatul a observat că fetei îi curgea sânge din nas și din ureche dreaptă.

“Am observat că mişca un picior ca un spasm… m-am panicat şi nu m-am gândit să chem ambulanţa”, ar fi povestit el. Apoi a povestit că i-a dat foc și a ars-o într-un butoi.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important