Categorii: Știri Stiri Romania

Gheorghe Dincă le-a povestit deținuților cum le-a abuzat pe Luiza și pe Alexandra

Gheorghe Dincă le-a povestit deținuților cum le-a abuzat pe Luiza și pe Alexandra. Dacă o bună perioadă suspectul de la Caracal a susținut că este tratat rău după gratii și că îi este teamă, între timp se pare că a început să socializeze. 

Suspectul principal în cazul Caracal se află după gratii de mai bine de trei luni, iar o vreme s-a plâns de condițiile din închisoare și a susținut că este amenințat de alți deținuți. 

Gheorghe Dincă le-a povestit deținuților cum le-a abuzat pe Luiza și pe Alexandra

În cele din urmă, Dincă s-a adaptat vieții în penitenciar și a început să stea de vorbă cu alți deținuți, scrie a1.ro. Surse din închisoare au declarat că „Monstrul din Caracal” le-a povestit colegilor cum le-a abuzat pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu și le-a dat chiar detalii amănunțite despre faptele sale reprobabile. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Pe parcursul anchetei de la Caracal, în casa mecanicului auto s-au găsit materiale pornografice, iar anumite surse judiciare au declarat că acesta este obsedat sexual.

Foto: Inquam Photos

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat