Categorii: Emisiuni TV ProTV Știri Stiri Romania

Gafă de proporții a celor de la PRO TV! Ce s-a întâmplat

Cei de la PRO TV au făcut o gafă de proporții. Deși finala concursului „Masterchef” va fi difuzată astăzi, pe site-ul postului de televiziune a fost dezvăluit numele său încă de aseară. 

În așteptarea marei finale a showului culinar „Masterchef”, PRO TV a „comis-o”.

Gafă de proporții a celor de la PRO TV

Aseară, pe site-ul televiziunii, a apărut un articol care dezvăluia că Alina Gologan este câștigătoarea concursului, cât și cum plănuiește aceasta să cheltuie premiul de 50.000 de euro. Deși știrea a dispărut după ce au realizat gafa comisă, publicul a putut citi în voie articolul vreme de aproape o oră.

Ce-i drept, „socotelile” celor de la emisiune au fost date peste cap încă de acum aproape o lună, atunci când CANCAN a devoalat identitatea învingătoarei. 

Potrivit unor surse, marea finală a fost plină de controverse. Alina Gologan a fost desemnată marea câștigătoare și a intrat în posesia cecului de 50.000 de euro, dar majoritatea concurenților l-ar fi susținut pe celălalt finalist, Cezar.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Mai mult decât atât, cei mai mulți dintre concurenți s-ar fi declarat extrem de dezamăgiți de modul în care fost jurizată marea finală. Mai multe voci, extrem de sonore, s-au revoltat imediat după terminarea filmărilor. 

„A gătit mai bine cel care a pierdut, concurenții s-au revoltat și și-au pus mari semne de întrebare. Mulți au afirmat că juriul a ținut cu Alina. Toți au spus că Cezar s-a descurcat mult mai bine, iar preparatul lui a fost mult mai bun”, au declarat sursele pentru Cancan.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”