FOTO. Soția lui Cristi Chivu arată impecabil la 39 de ani. Cât de mult s-a schimbat Adelina după două nașteri

05.09.2021, 11:41

Cristi Chivu, fostul jucător al lui Inter Milano și AS Roma, are cu ce se mândri! Soția lui, Adelina are o siluetă impecabilă la 39 de ani, mai ales că are două nașteri la activ.

Cristi și Adelina Chivu sunt împreună de mai bine de 13 ani și au împreună două fetițe, Natalia (12 ani) și Anastasia (10 ani). Celebrul cuplu locuiește de ani buni în Italia și duc o viață discretă departe de ochii curioșilor.

Cum arată Adelina Chivu, după două nașteri

‘Lucrul pe care l-am dorit întotdeauna a fost să mă căsătoresc să am o familie și să ținem foarte mult unul la celălalt. Adelina este foarte atentă la detalii, este motorul familiei noastre, sunt bucuros că am întâlnit-o și că o am alături de mine în fiecare clipă’, afirma Cristi Chivu la emisiunea ‘Vorbește lumea’.

În 2010, soția lui Cristi Chivu a fost inclusă în topul celor mai sexy 100 de partenere de fotbalişti din fotbalul internațional. Deși a împlinit 39 de ani, fosta prezentatoare de știri sportive la Antena 1, Adelina, continuă să fie o femeie sexy și atractivă.

Pe rețelele de socializare, Adelina Chivu a publicat mai multe imagini în costum de baie, iar fanii au felicitat-o pentru silueta de invidiat. În trecut, s-a vehiculat că vedeta ar fi trecut pragul unei clinici de estetică pentru a-și remodela bustul, însă Adelina nu a confirmat niciodată că și-a pus silicoane.

‘Este evident că Adelina a umblat puţin la forma buzelor şi poate şi a pomeţilor’, spunea dr. Victor Schwartz, medic estetician, pentru Click!

 

citește și...