Categorii: Știri Stiri Romania Vedete Romania

FOTO | Principesa Margareta, foarte elegantă la un eveniment special

Principesa Margareta a organizat un eveniment special acum câteva zile, ocazie cu care a impresionat prin eleganța tinuței sale. 

Pe 17 ianuarie 2020, Casa Regală a României a sărbătorit 30 de ani de la revenirea în țară a Familiei Regale. Astfel, Principesa Margareta a organizat mai multe evenimente speciale. 

Principesa Margareta, foarte elegantă la un eveniment special

Casa Regală a lansat două volume, iar Majestatea Sa și soțul său, Princepele Radu Duda, au fost prezenți la eveniment, desfășurat la o librărie din Capitală, scrie OK! Magazine. 

Principesa a purtat o rochie olive, un sacou și un șal crem cu auriu, întreaga ținută elegantă fiind accesorizată cu o pereche de cercei cu flori. 

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Printre cei prezenți la lansarea celor două cărți s-au numărat Principele Radu, Principesa Elena (mama Principelui Nicolae), Alexander Nixon (soţul Principesei Elena) şi Principesa Sofia, de la acest eveniment lipsind Principesa Maria.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat