Categorii: Știri Stiri Romania

FOTO | O învățătoare din Vaslui, acuzată de contrabandă și trafic de persoane

Alina Mădălina Idriceanu, o tânără în vârstă de 29 de ani, care a fost învățătoare suplinitoare la o școală din județul Vaslui, a fost ridicată de mascați și acuzată de contrabandă și trafic de persoane.

Tânăra era căutată prin Interpol încă din 2017, atunci când s-a emis un mandat european de arestare pe numele său Alina este acuzată că vindea fete în Italia, pentru prostituție, și că era liderul unei rețele de contrabandă de țigări. 

O învățătoare din Vaslui, acuzată de contrabandă și trafic de persoane

„Persoana în cauză, care locuiește în județul Vaslui, a fost preluată de polițiști și adusă la sediul Parchetului. Ulterior, procurorii au decis reținerea ei pentru 24 de ore. De asemenea, a fost propusă arestarea provizorie a acesteia, în baza mandatului european emis de autoritățile judiciare italiene. Potrivit acestora, femeia a fost condamnată la o pedeapsă de șase ani și șase luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și pornografie infantilă”, a declarat, pentru BZI, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Totuși, instanța a dispus măsura controlului judiciar în cazul acesteia, deoarece femeia are doi copii minori și este deja cercetată de autoritățile din România, pentru contrabandă cu țigări.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În urmă cu trei ani, femeia a fost prinsă cu mașina burdușită cu țigări la Vama Albița. Ulterior, ea a fost trimisă în judecată, iar magistrații au dispus condamnarea ei la trei ani de închisoare, dar cu suspendare. La începutul acestui an, sentința a fost contestată. Următorul termen al apelului a fost stabilit de judecătorii Curții de Apel Iași pentru data de 6 ianuarie 2020.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR