Categorii: Știri Stiri externe Stiri Romania

FOTO | Imagini îngrozitoare cu atentatul de la Kabul

La două zile după îngrozitorul atentat de la Kabul, Afganistan, în spațiul public au apărut imagini care arată amploarea tragicului eveniment. 

Potrivit Antena 3, jurnalistul Radu Tudor a publicat, pe blogul său, imagini exclusive de la atentatul din Kabul, care a ucis 16 oameni și a rănit peste 120. 

Atacul terorist, revendicat de talibani, a vizat Green Village, un complex din capitala afgană unde se află reprezentanța diplomatică a României, mai multe alte ambasade și sedii ale organizațiilor internaționale. 

Atacul terorist a durat patru ore

Totul a început cu o explozie, care le-a permis atacatorilor să intre în complex și să deschidă focul. Asaltul a durat mai bine de patru ore, iar cei cinci atacatori au fost uciși de foțele speciale britanice. 

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În această dimineață, a avut loc un nou atentat la Kabul, în apropiere de cartierul general al NATO. Explozia puternică a ucis 5 persoane, printre care și un român, și a rănit 35 de oameni.

Foto: radu-tudor.ro

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?