Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

FOTO EXCLUSIV / Ce mai face Cătălin Rădulescu. Unde a fost surprins cel supranumit deputatul ”Mitralieră”

Cătălin Rădulescu, supranumit deputatul ”Mitralieră”, a fost surprins de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșiri în oraș.

În urmă cu câteva zile, Cătălin Rădulescu, cunoscut drept deputatul ”Mitralieră”, a ieșit la plimbare în oraș.  Acesta a fost susprins de paparazzi Tacataca în timp ce se îndrepta spre un restaurant din Capitală. Pentru ieșirea în oraș, Cătălin Rădulescu a adoptat o ținută sport, lejeră.

Înainte de a ajunge la restaurant, Cătălin Rădulescu a fost extrem de preocupat cu telefonul mobil, pe care nu l-a lăsat deloc din mână,  având probabil treburi importante de rezolvat.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cine este Cătălin  Rădulescu

Cătălin Rădulescu şi-a atras porecla deputatul “Mitralieră” după ce a declarat că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou. “Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat”, a declarat acesta. Este de profesie medic și a fost deputat PSD.

În luna iulie a anului trecut, Cătălin Rădulescu a fost amendat pentru că nu a purtat mască de protecție într-o benzinărie. Acesta a primit o amendă de 1.500 de lei.

„După patru luni în care m-am conformat acestei prostii, timp în care mi s-a luat temperatura, am făcut testul, n-am avut niciun fel de simptom niciodată, am un organism ok, robust, îmi iau întotdeauna vitaminele necesare… Și mi s-a întâmplat să intru într-o benzinărie… Înainte de a intra în benzinărie, mergând într-o farmacie, mi s-a rupt unul dintre brațele care se pun pe ureche la mască. Deci nu mai puteam să port mască, mi-am pus-o în buzunar… Am pus benzină, am intrat să plătesc benzina ca orice om normal și a venit un polițist care a spus că sunt mai multe persoane care nu poartă mască în benzinărie. Am vorbit frumos, i-am spus că plătesc imediat și că durează două secunde și ies… M-a așteptat la mașină tovarășul polițist și mi-a spus că vrea să mă amendeze, n-am înțeles de ce – în trafic nu eram, masca i-am arătat că o am la mine, dar n-aveam cum s-o pun pe față, i-am explicat că sunt medic și știu cum să port o mască și cum să mi-o pun… N-a înțeles, a vrut să mă legitimeze, m-a legitimat, i-am dat toate datele din buletin, l-am rugat să-mi dea amendă…”, povestea el la acea vreme.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?