FOTO / Cine sunt sunt finaliștii sezonului 10 ”X Factor”     

18.12.2021, 12:15
FOTO / Cine sunt sunt finaliștii sezonului 10 ”X Factor”     
FOTO / Cine sunt sunt finaliștii sezonului 10 ”X Factor”     

Emoțiile și adrenalina au fost la cote maxime seara trecută pentru cei patru jurați de la emisiunea ”X Factor”. Loredana Groza, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei și-au ales reprezentanții grupelor pentru marea finală ”X Factor” care va avea loc joia viitoare, de la pra 22:15, la postul de televiziune Antena 1.
A fost seara premierelor la ”X Factor”. Pentru prima dată în istoria show-ului din România, în etapa Battle-urilor concurenții aceleași echipe au susținut un duet, acesta fiind totodată și cel mai bun exercițiu pentru duetul marii finale. Cea de-a doua surpriză a serii a venit din partea Deliei, îndrumătoarea grupurilor în acest sezon. În urma duetului Omajii – The Jazzy Jo Experience, jurata a decis să meargă mai departe în competiția factorului X cu o echipă formată din ambele grupuri: „Mi s-a părut soluția salvatoare pentru că unde-s doi puterea crește. Nu pleacă nimeni!”. Astfel, Delia va merge în finala X Factor de săptămâna viitoare cu Jomajii. Nu același lucru poate fi spus și despre restul juraților. Ștefan Bănică a fost nevoit să decidă dacă va continua competiția alături de Andrei Duțu sau Ionuț Hanțig. ”Am să merg mai departe cu cel care îmi oferă încrederea că poate să acopere o arie muzicală mai largă”, a argumentat juratul înainte de a-l declara pe Andrei Duțu finalist al sezonului 10.

Stefan Doyle și Nick Casciaro, concurenții din grupa Loredanei Groza, au ridicat în picioare atât jurații, cât și publicul cu un duet improvizat. ”M-am simțit pe o arenă internațională, în primul rând uitându-mă la doi zei care cântau. Acest moment nu m-a ajutat, ba din contră, m-a făcut să am conștiința și mai încărcată de faptul că a trebuit să fac o alegere”, a declarat Loredana după ce l-a ales pe Nick Casciaro pentru a participa în ultima etapă ”X Factor”. Seara a fost încheiată de Bryana Holingher și Betty Iordăchescu ce au reprezentat cu succes grupa fetelor lui Florin Ristei. ”Îmi pun speranțele că o să fac o figură cel puțin la fel de frumoasă ca anul trecut. Pentru X Factor, sezonul 10, am să merg mai departe cu Bryana”, au fost cuvintele mentorului. Cât despre finală: ”Ne avem pe noi, invitatul, trupa, piesele și vocile noastre. Atât avem!”, a adăugat juratul.

Jurații ”X Factor” au știut de la începutul sezonului  grupurile ai căror antrenori sunt

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului zece al ”X Factor” grupurile ale căror mentori vor fi.

Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana Groza va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică Junior va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

citește și...