Categorii: Emisiuni TV Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Chefii fără limite ancorează în această săptămână în Corfu. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu sunt nevoiți să gătească în mijlocul unei furtuni

O nouă săptămână, o nouă insulă. ”Chefi fără limite”, cooking show-ul de la Antena 1, ajunge în această seară în Corfu. Luni, marți și miercuri de la ora 20.30, echipele vor da piept cu noi misiuni și noi limite ce trebuie depășite. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu sunt nevoiți să gătească în mijlocul unei furtuni.

Competiția ”Chefi fără limite” continuă ca de fiecare dată cu probe ce includ ingrediente și activități specifice zonei în care se află.

Odată ajunse în Corfu, echipele trebuie să colecteze miere, să adune crabi, să sculpteze în unt sau să recunoască ingrediente.

Chefii fără limite ancorează în această săptămână în Corfu. Condițiile meteo le dau bătăi de cap

Pentru că miza concursului este tot mai mare, avantajele obținute în aceste misiuni sunt tot mai importante. În prima ediție, echipele vor lupta pentru a bloca trei ingrediente unui adversar, pentru a bloca un instrument de gătit și pentru ca jumătate din timpul unei probe o echipă să lucreze cu o singură mână.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

O altă limită ce trebuie depășită în Corfu ține de condițiile meteorologice. Concurenții vor afla cum e să gătești pe furtună, pe vânt și ploaie și vor fi puși în fața unor situații fără precedent. Cine va rezista presiunii şi cine va reuși să se descurce în aceaste situații, telespectatorii vor descoperi luni, marți și miercuri de la 20.30, la Antena 1.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important