Categorii: Știri Stiri externe

FOTO. Cele mai sexy apariții ale lui Megan Fox din toate timpurile. „Nu îmi este frică să fiu sexy”

Megan Fox este considerată ”bomba” industriei de la Hollywood. Actrița americană în vârstă de 35 de ani este binecuvântată cu frumusețe veșnică. Megan Fox poate da foc scenei doar aruncând o privire. Este una dintre cele mai tari actrițe pe care le-a oferit Hollywood. De la filme precum Transformers la Jennifer’s Body, Megan a dovedit cât de talentată este.

Diva a ieșit pe scenă în 2007 cu rolul ei din Transformers, de atunci nu a mai fost oprită. Megan Fox a fost în centrul atenției de ceva vreme și nu pierde nicio șansă de a uimi mulțimea cu aspectul ei.

Megan a avut întotdeauna o siluetă uimitoare. Dar ea a avut tendința să se îmbrace  mai puțin în timpul căsniciei sale de aproape 10 ani cu colegul actor, Brian Austin Green, apoi a făcut-o după ce a început să se întâlnească cu rockerul Machine Gun Kelly în iunie 2020.

Megan Fox, extrem de sexy

Megan Fox este extrem de fierbinte și nu ezită niciodată să o arate. Ea își etalează corpul sexy tonifiat de fiecare dată când are ocazia.

Iată câteva imagini în care Megan Fox își arată silueta sexy

În timp ce era căsătorită cu Brian, Megan a preferat rochiile negre mici, mini-rochiile de cocktail fără bretele și chiar a preferat look-uri mai conservatoare, inclusiv rochii lungi din dantelă. De asemenea, ea a avut trei copii cu fosta vedeta BH90210 în timpul căsătoriei lor, ceea ce a scos-o din jocul modei sexy în timpul sarcinilor. Cuplul are  trei fii: Noah, născut în 2012, Bodhi, care a apărut în 2014 și Journey, care s-a născut în 2016 și a conceput în timp ce Megan și Brian erau despărțiți.

 

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

Stilul lui Megan a luat o turnură foarte fierbinte când a început să se întâlnească cu MGK, pe care a numit-o „sufletul ei pereche”. Cuplul sunt fani ai ținutelor coordonate, iar rockerul/actorul – pe numele real Colson Baker – îi place să-și vadă iubita arătând cât se poate de sexy.

Vedeta a întors capetele când a sosit la MTV Video Music Awards 2021 purtând o rochie transparentă, purtând doar  tanga . Când Megan a pozat pe covorul roșu, în anumite unghiuri părea că era complet dezbracată.

 

„Nu îmi este frică să fiu sexy”, a spus Megan gazdei evenimentului KeKe Palmer. „O femeie inteligentă și care, de asemenea, știe să-și transforme frumusețea în armă… nu există nimic mai periculos decât atât. Nu există nimic mai puternic decât asta.”

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR