Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale Vedete Romania

FOTO / Cele mai frumoase imagini cu Gabriela Spanic. Diva telenovelelor a făcut senzație cu fiecare apariție a sa!

Gabriela Spanic, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele. De-a lungul anilor, aceasta a impresionat pe toată lumea cu rolurile interpretate, dar și cu aparițiile sale pline de senzualiutate. Pe contul său de socializare, vedeta a dat publicității numeroase fotografii în care apare în diverse ipostaze, de-a lungul anilor.

Gabriela Spanic și-a încântat admiratorii din mediul online, deloc puțini la număr, cu o serie de fotografii în care apare în diverse ipostaze.

Este vorba despre cele mai frumoase apariții ale sale în telenovelele pe care le-a interrpretat de-a lungul anilor.

Cele mai frumoase imagini cu Gabriela Spanic. A cucerit pe toată lumea cu talentul și frumusețea sa

”Vă las aici câteva fotografii care rezumă cei 33 de ani de carieră. Am început de la vârsta de 14 ani și de atunci nu m-am mai oprit. Și am peste 5.000 de episoade înregistreate”, a notat Gabriela Spanic în dreptul fotografiilor de colecție.

 

Imaginile cu Gabriela Spanic în diverse roluri interprtetate de-a lungul vremii în telenovele i-au impresionat pe fanii acesteia, care au dat like după like și au complimentat-o pe vedetă pentru talentul și fumusețea sa.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

Ce dezvăluiri a făcut Gabriela Spanic despre viața sa

Gabriela Spanic este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele. Gabriela Spanic a câștigat, în 1992, titlul de Miss Venezuela, lucru care i-a deschis poartă spre lumea actoriei. Rolurile importante care au făcut-o celebră în toată lumea au fost cele din telenovelele „Stăpâna” și din „Uzurpatoarea”, unde a avut dublu rol. Actrița Gabriela Spanic a fost în urmă cu mai mulți ani victima unei tentative de asasinat. Ea a fost otrăvită de fosta ei asistentă personală, Maria Celeste Fernandez. Atunci au avut de suferit atât diva, cât şi fiul ei, Gabo, şi mama, toţi rămânând cu sechele grave ale intoxicaţiei cu sulfat de amoniu.

La podcastul realizat de Lucian Viziru, Gabriela Spanic a făcut numeroase dezvăluiri cutremurătoare din viața sa. Lucian Viziru s-a sărutat pasional cu Gabriela Spanic, într-o telenovelă românească. Se întâmpla în anul 2004, în telenovela „Numai iubirea”. Ulterior s-a spus că între cei doi ar fi existat o poveste de dragoste. „Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omor. Dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață. Pentru mine nu există viitorul, viitorul e aici și acum. Trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Când plănuiești multe pentru viitor lucrurile nu merg bine. Dar când trăiești acum și aici și te simți bine asta se vede și în viitor”, a spus Gabriela Spanic.

Gabriela Spanic a vorbit și despre cel mai fericit moment din viața sa, dar și despre faimă și despre ce anume își dorește în plan profesional. ”Cel mai fericit moment a fost atunci când mi-am luat copilul în brațe, pe Gabriel de Jesus, care acum are 13 ani. Fiul meu este dragostea vieții mele. Faima e dificilă, sunt mulți care urcă, unii sunt buni, alții sunt răi. Sunt și unii care te pot răni, dacă nu ești solid din punct de vedere spiritual. E multă presiune din punct de vedere social, în ce privește cum arăți, cum te comporți, Sunt mulți ochi care te privesc tot timpul, dar mă consider o femeie foarte puternică, cu picioarele pe pământ și foarte recunoscătoare. Visul meu este să fac și un film și să am un restaurant mare cu rețetele mele. Să trăiesc liniștită undeva lângă mare”, a mai spus aceasta.

FOTO: Facebook Gabriela Spanic

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR