Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Ce spune Geanina Ilieș despre operațiile estetice. ”Nu-mi plac scimbările radicale”

Fosta prezentatoare de televiziune Geanina Ilieș, în vârstă de 37 de ani, a vorbit deschis despre operații estetice. Aceasta a mărturisit la ce intervenție de ordin estetic a recurs în urmă cu ceva timp. ”Nu am să spun niciodată nu intervențiilor estetice atâta timp cât sunt făcute corect, nu sunt exagerate. Nu-mi plac schimbările radicale însă, a declarat ea.

Geanina Ilieș este o feme foarte frumoasă și plină de senzualitate, care atrage imediat atenția.

Vedeta a mărturisit că nu este împotriva operațiilor estetice. Aceasta a povestit, pentru click.ro, că în urmă cu doi an a recurs la o rinoplastie.

Ce spune Geanina Ilieș despre operațiile estetice. ”Am decis să fac această intervenție, mi-a fost frică că mi se va schimba fizionomia”

„Nu am să spun niciodată nu intervențiilor estetice atâta timp cât sunt făcute corect, nu sunt exagerate. Nu-mi plac scimbările radicale însă. Am apelat la intervenții non-invazive, mi-a luat mult să mă gândesc dacă să fac sau nu operația de rinoplastie. La 35 de ani am făcut-o. Nu m-a durut, doar că am stat ani de zile să caut doctorul potrivit. Avem mulți doctori buni, dar pe doctorul, pe care crezi tu că trebuie să-l lași să se apropie de nasul tău, trebuie să-l simți”, a declarat Geanina Ilieș.

”Am decis să fac această intervenție, mi-a fost frică că mi se va schimba fizionomia. Eu zic ca a ieșit, mare diferență nu e, doar că am avut și alte probleme de sănătate și am zis să o fac. Am avut o deviație de sept, rinită, a fost destul de complicat la mine. N-aș mai schimba absolut nimic fizic la mine!”, a mai spus vedeta.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Geanina Ilieș este mama unui băiat

Geanina Ilieș a devenit mămică de tânără, la numai 21 de ani. Vedeta are o relație extraordinară cu fiul ei, Patrick. Fosta prezentatoare a show-ului ”Gospodar fără pereche” a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul ei într-un interviu pe care l-a acordat, în urmă cu ceva timp, pentru libertatea.ro.

”Cu Patrick m-am înțeles, dintotdeauna, extraordinar de bine. Este un copil atât de bun încât chiar nu am ce să-i reproșez. Normal că mai are și el momentele lui, însă nimic care să mă deranjeze ca mamă. L-am educat exact așa cum am fost crescută și eu, cu principii bune și respect față de semeni. Sunt o mamă înțelegătoare și o mamă cool, așa cum zice el. Consider că orice copil la vârsta adolescenței trebuie lăsat să aibă și spațiul lui, însă comunicarea deschisă dintre noi a făcut ca relația noastră să fie mult mai ușoară. Avem discuții despre orice subiect. Despre prima iubită? Am fost prima care a știut. Noi vorbim deschis și despre acest lucru și e foarte încântat când îi dau sfaturi. E un copil tare bun și iubitor. Chiar sunt norocoasă”, a declarat vedeta.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?