Categorii: Știri Stiri Romania

FOTO | Ce mizerie a putut lăsa un român într-un apartament închiriat în Marea Britanie

Un român a lăsat mizerie de nedescris într-un apartament închiriat în Marea Britanie. Bărbatul a fost evacuat din locuință. 

Un proprietar din Barking, Essex, a avut parte de o surpriză îngrozitoare. Chiriașul român care locuia în casa sa nu a achitat chiria și utilitățile, ba chiar a lăsat dezastru în urma lui.

Ce mizerie a putut lăsa un român într-un apartament închiriat

Frigiderul a fost intenționat scos din priză, iar mâncarea s-a alterat și a dus la apariția larvelor. 

A fost nevoie de șapte luni pentru ca proprietarul să obțină evacuarea, din cauză că românul nu avea nicio proprietate și niciun venit și nu putea, astfel, achita datoriile. 

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Proprietarul a decis să facă publice imaginile de groază din locuință pentru ca alte persoane din Marea Britanie să nu mai aibă încredere să îi închirieze un spațiu. 

Datoriile pe care le-a lăsat în urmă românul se ridică la peste 6.500 de euro, însă proprietarul nu a reușit să recupereze suma, ba chiar a achitat și reparațiile și curățenia. 

 

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”