Categorii: Știri Stiri Romania

FOTO | Ce mizerie a putut lăsa un român într-un apartament închiriat în Marea Britanie

Un român a lăsat mizerie de nedescris într-un apartament închiriat în Marea Britanie. Bărbatul a fost evacuat din locuință. 

Un proprietar din Barking, Essex, a avut parte de o surpriză îngrozitoare. Chiriașul român care locuia în casa sa nu a achitat chiria și utilitățile, ba chiar a lăsat dezastru în urma lui.

Ce mizerie a putut lăsa un român într-un apartament închiriat

Frigiderul a fost intenționat scos din priză, iar mâncarea s-a alterat și a dus la apariția larvelor. 

A fost nevoie de șapte luni pentru ca proprietarul să obțină evacuarea, din cauză că românul nu avea nicio proprietate și niciun venit și nu putea, astfel, achita datoriile. 

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Proprietarul a decis să facă publice imaginile de groază din locuință pentru ca alte persoane din Marea Britanie să nu mai aibă încredere să îi închirieze un spațiu. 

Datoriile pe care le-a lăsat în urmă românul se ridică la peste 6.500 de euro, însă proprietarul nu a reușit să recupereze suma, ba chiar a achitat și reparațiile și curățenia. 

 

FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?