Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Brigitte Pastramă a luat măsuri și a trecut la dietă. Cum arată bruneta acum

Brigitte Pastramă, în vârstă de 44 de ani, a decis să  ia măsuri pentru a avea silueta pe care și-o dorește. Pe contul său de pe o rețea de socializare, vedeta a explicat ce face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. Bruneta le-a arătat fanilor din mediul onlne ș câteva imagini în care apare așa cum arată acum.

Brigitte Pastramă le-a mărturisit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare că silueta sa a suferit transformări nedorite din cauza obiceiurilor alimentare mai puțin sănătoase pe care le-a avut în ultima perioadă de timp.

Vedeta a decis să ia măsuri la început de an pentru a reveni la forma fizică dorită.

Brigitte Pastramă a luat măsuri și a trecut la dietă. ” Mi-au nenorocit sănătatea, corpul, dar și psihicul”

Pentru că a luat în greutate, Brigitte Pastramă a decis să facă ceva pentru a scăpa de kilogramele acumulate. Bruneta s-a fotografiat în sala de antrenamente, în oglindă, arântându-le urmăritorilor ei o poză cu ea de pe 10 ianuarie și apoi o poză de pe 20 ianuarie, pentru a observa diferențele.

“Lipsa timpului, mesele la ore tarzii si stresul din ultime 7 luni ale anului 2021 mi-au nenorocit sanatatea, corpul dar si psihicul. Am inceput anul 2022 cu mult sport, cardio, acum am timp sa mananc de trei ori pe zi, evit mancarea procesata, covrigii, si consum zilnic suplimente de vitamine si minerale. Rezultatele sunt vizibile deja in trei saptamani. N-am pus poza din 3 ianuarie de rusine , eram un dezastru??‍♀️!”, a explicat Brigitte Pastramă pe Instagram.

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Câte operații estetice are Brigitte Pastramă și cât au costat

În urmă cu ceva timp, soția lui Florin Pastramă a explicat în amănut ce operații estetice are. Pe contul său de socializare, vedeta a spus și cât a plătit pentru fiecare intervenție estetică la care a recurs de-a lungul anilor. Cea mai scumpă operație a fost una din 2013 și a costat 10.000 de euro.

”Nu am ascuns niciodată intervențiile chirurgicale, dar nu am avut niciodată vreo liposucție…. niciunde! Dragii mei, ca să nu mai îmi băgați în “cont” tot felul de operații la tot felul de prețuri, vă spun eu cum stă treaba: Primul implant mamar a fost în ’97, (2000€)l am shimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€).  Am o rinoplastie, făcută de renumitul dr Hakan Gence de la Esteworld deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€).  Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă , care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania, la TKlinik , dr Tiklea Marian – operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)”, a mărturisit Brigitte Pastramă.

Vedeta a continuat:”Mai am un implant de sprâncene pentru care am optat în 2019, (2000 €) și l-am făcut în Turcia , la Esteworld, acolo unde am făcut și o operație de implant fesier, în 2018 (5500€). În prezent nu am nimic în buze, nici nu mi-aș mai băga prea curând??‍♀️  Anual îmi injectez botox în frunte, o substanță care paralizează mușchii de expresie care formează ridurile (200€)”.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR