Categorii: Știri

Fostul semifinalist al sezonului 11 de la “Românii au talent” a fost prins sub influența drogurilor la volan

Fostul semifinalist din sezonul 11 al show-ului „Românii au talent”, Ștefan Simion, a fost depistat pozitiv cu cocaină în București, în timp ce se afla la volan. „Mentalistul” s-a ales cu dosar penal. Ștefan Simion este concurentul care i-a impresionat pe juraţii show-ului „Românii au talent”.

 

Simion Radu Ștefan, de la „Românii au talent” a fost prins drogat în timp ce se afla la volan. Potrivit g4media.ro, fostul concurent a fost depistat pozitiv cu cocaină în București. Agenții Brigăzii Rutiere l-a oprit pe specialistul în numere de magie pe Str. Barbu Văcărescu, vineri la ora 23. A fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru consumul de cocaină, susțin surse G4Media.

Polițiștii i-au deschis dosar penal lui Radu Ștefan Simion.

Radu este semifinalistul sezonul 11 al show-ului „Românii au talent”

Radu a ajuns în semifinala sezonul 11 al show-ului „Românii au talent” cu un număr de magie. Radu Ștefan a participat la sezonul 11 al emisiunii „Românii au talent” și a ajuns până în etapa semifinalei.

Radu Ștefan Simion s-a apucat de magie în urmă cu peste 17 ani, în perioada în care tatăl său a murit. Radu Ștefan face parte din Agenția Europeană de Hipnoză, care se axează pe hipno-terapie. A absolvit Facultatea de Marketing și Afaceri Internaționale la București şi s-a apucat și de Psihologie, dar nu a terminat facultatea.

Juraţii show-ului „Românii au talent”, daţi pe spate de Simion Ştefan

Jurații Andra, Alexandra Dinu, Florin Călinescu și Smiley au fost impresionați de mentalistul Simion Ştefan.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Uneori ai fost tristă, ai plâns, ai suferit, dar cineva mereu te-a privit spunându-ți: «Trebuie doar să vrei și atunci vei putea». În fiecare zi e lângă tine chiar dacă tu nu realizezi. În fiecare zi îți spune că tu ești cel mai important lucru din lume, fiecare moment îl trăiește pentru tine pentru că tu ești totul pentru ea”, a spus mentalistul, care apoi a început să ”leviteze” pe melodia ”You Raise Me Up”.

 

 

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR