Categorii: Știri Stiri Romania

Fiul lui Gheorghe Dincă a plecat din România, deși se află sub control judiciar

Fiul lui Gheorghe Dincă a plecat din România, deși se afla sub control judiciar. Bărbatul riscă să își complice foarte mult situația. 

Fiul lui Gheorghe Dincă a plecat din România

Deși Daniel Dincă, unul dintre copiii suspectului de la Caracal, a agresat mai mulți jurnaliști în decembrie 2019, bărbatul a părăsit România, scrie impact.ro.

Din câte se pare, nu a mai ținut cont că este urmărit penal pentru lovire și alte violențe și că se află sub control judiciar. De asemenea, și Daniela Dincă, sora bărbatului, a plecat din țară.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Fiul suspectului de la Caracal are cetățenie italiană și are domiciliul, în acte, în casa unui bărbat numit Andrea Lovo Albiero. 

O persoană care se află sub control judiciar nu are voie, în general, să părăsească o anumită zonă, și trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală de câte ori este chemat și să informeze organul judiciar care a dispus măsura cu privire la schimbarea locuinței. Dacă inculpatul încalcă obligațiile care i se impun, procurorii pot cere arest preventiv. 

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important