Categorii: Știri

Final tragic pentru o tânără de 15 ani. Cum a fost găsită moartă! Ce s-a întâmplat cu adolescenta

Sfârșit tragic pentru o adolescentă din Marea Britanie! Fata de 15 ani a fost găsită moartă la câteva zile după ce dispăruse în jungla malaeziană. Din primele informații oferite de medicii legiști, Nora Quoirin a decedat din cauza foamei și a stresului, scrie Daily Mail.

Final tragic pentru o tânără de 15 ani. Cum a fost găsită moartă! Ce s-a întâmplat cu adolescenta

Cazul ei a fost destul de mediatiazat în Marea Britanie. Nora a dispărut a dispărut de la hotelul unde era cazată alături de familia ei, în vacanță în Malaysia.

Familia a anunțat că fata a dispărut pe 3 august, iar autoritățile au demarat căutările. Din nefericire, Nora a fost găsită abia după 10 zile, moartă.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Adolescenta suferea de o afecțiune neurologică, se deplasa greu și avea nevoie în permanență de ajutor. Inițial, părinții ei au crezut că aceasta a fost răpită. Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit fără haine, într-o râpă abruptă, la mai puțin de doi kilometri de hotel.

Autopsia a arătat că Nora murise cu doar câteva zile înainte de a fi a fi găsită, din cauza hemoragiei interne generate de un ulcer perforat, pe fondul stresului și a lipsei de mâncare.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR