Categorii: Știri

Fiica regretatului actor Paul Walker, în lenjerie intimă. Cum arată la 21 de ani!

Meadow Rain Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a fotografiat în lenjerie intimă. Tânăra în vârstă de 21 de ani arată foarte bine și și-a cucerit fanii cu aparițiile ei.

Meadow Rain Walker, fiica starului paul Walker, cunoscut din seria de filme ”fast and Furious”, este astăzi o tânără în vârstă de 21 de ani care atrage imediat atenția cu frumusețea și senzualitatea ei.

Pe contul ei de Instagram, Meadow a postat o imagine în care apare în lenjerie intimă. Fotografia a adunat numeroase like-uri de la cei care îi urmăresc activitatea pe site-urile de socializare.de altfel, tânăra are peste două milioane de urmăritori pe Instagram.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Meadow Rain Walker este rezultatul relației pe care Paul Walker a avut-o cu Rebecca Soteros. Actorul Paul Walker, care a cunoscut faima mondială după ce a jucat în seria de filme „The Fast and The Furious”, a încetat din viață în noiembrie 2013, la vârsta de 40 de ani, în urma unui accident de mașină.

FOTO: Profimedia; Instagram

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR