Categorii: Știri

Fiica lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea despre cazul de la Caracal! Ce a dezvăluit despre tatăl său

Cazul crimelor de la Caracal ia amploare! Fiica lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea despre tatăl său, acuzat de dispariția Alexandrei Meceşanu şi a Luizei Melencu.

Fiica lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea despre cazul de la Caracal!

Daniela Dincă a declarat pentru Adevărul că, în cel mult două zile, va ieși și va face mărturisiri în acest caz. Femeia a refuzat să facă orice comentariu, spunând că în cel mult două zile familia va ieşi cu explicaţii publice, după ce va avea permisiunea casei de avocatură care îi reprezintă.
‘Momentan nu, dar în curând va fi (n.r. – un punct de vedere). Avocatul nostru a prezentat din partea noastră. În curând va fi. În curând vor fi toate”, a declarat Danuila Dincă.
„Da. Reveniţi peste două zile”, a spus femeia înainte de a închide telefonul.
Și sora lui Gheorghe Dincă a mărturisit că el nu era un om conflictual. Nu se certase niciodată cu acesta, desi erau frați vitregi, doar de pe tata.

Aceasta a declarant jurnaliștilor Libertatea că nu crede că fratele ei a comis cele două crime. Mai mult decât atât, aceasta susține că recunoașterea vinovăției nu ar fi reală.

“Nu cred că el a făcut așa ceva, o fi recunoscut de silă, să nu-l mai poarte de colo, colo, să-i dea pace. (…) Cred că a spus-o că i s-a urât. Să se termine odată cu mine, să nu mă mai poarte de colo, colo… Și nu știu, s-ar putea acuma să se fi îmbolnăvit ceva, că vă dați seama, atâta singurătate… O viață întreagă cât a trăit acolo, singur, singur. Copiii nu au mai venit, ea (n.red. – soția) nici atât. Sunt ani de zile de când stă așa,” afirmă sora despre Gheorghe Dincă.

 

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR