Categorii: Știri Stiri Romania

Fiica lui Dany Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu, devastată după moartea lui: ‘Acum plânge din orice’

Dany Vicol, tânărul de 24 de ani mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, a lăsat în urmă o familie devastată de durere. Fiica bărbatului a aflat abia acum că tatăl ei a decedat. Copila de 7 ani a aflat de la familie că ‘tati a plecat la Ceruri’.

Fiica lui Dany Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu, devastată după moartea lui: ‘Acum plânge din orice’

Mătușa lui Dany Vicol a mărturisit că minora nu își mai vizitează bunica paternă și abia dacă mai intră în casa în care a locuit părintele ei.

‘Psihologul ne-a recomandat să nu îi spunem nici acasă la bunică, nici le mama ei. Pentru că ar putea să urască toată viaţa locul acela. Ne-a spus să mergem într-un parc. Mama ei i-a spus că tati a ales să se ducă la Ceruri, că lui Doamne-Doamne i-a plăcut de el. Nu i-a spus că a murit. Atunci fetiţa a pus mânuţele pe obraji şi a spus: „Ştiam”. Nu a plâns. A întrebat-o mama ei de unde ştia. Nu a vrut să spună. Ori a simţit, ori a visat. Nu a avut acces la televizor sau la alte surse de informaţii. Nu s-a dus la şcoală să ia legătura cu cineva’, a povestit Aurelia Guţu, pentru Click! 

‘Nu spune că plânge pentru că a murit tati. Plânge din orice. Că e un căţel abandonat, că s-a zgâriat, dar nu plânge direct de tatăl ei. Nu îl pomeneşte în niciun fel. Psihologul a spus că ea caută un refugiu să plângă de ceva şi să o lăsăm să plângă’, a mai adăugat mătuşa victimei lui Mario Iorgulescu.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

De asemenea, mama lui Dany Vicol plânge încontinuu.

‘Am fost la psiholog cu ea, i-a dat tratament, e în concediu medical acum. Acum mai vede şi ştirile că îl pregăteşte pe Mario cu cel mai bun psiholog. Pe noi nu ne-a pregătit nimeni pentru vestea aceasta. Sunt distruşi amândoi. Am fost la poliţie. Am făcut demersuri. O să mergem să facem o cererere la asigurarea de la maşina lui Dani.’, a povestit sora femeii.

Mai mult de atât, femeia a adăugat că familia Iorgulescu nu i-a mai contactat şi ceea ce s-a speculat, că au cerut 3 milioane de euro, nu este adevărat. „Nu am cerut niciun ban. Şi nu ne-a dat nimeni niciun ban. Înmormîntarea a fost făcută din banii familiei”, a mai spus Aurelia Guţu.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat