Categorii: Știri Stiri externe

Femeia aceasta a născut 44 de copii până la 36 de ani! Ce a pățit acum a revoltat o lume întreagă

Caz uluitor în Uganda! O femeie a adus pe lume 44 de copii până la vârsta de 36 de ani. Povestea impresionantă a tinerei a făcut înconjurul lumii.

Femeia aceasta a născut 44 de copii până la 36 de ani!

Acum, femeia a primit o veste care a întristat-o. Potrivit presei străine, i s-a interzis să mai rămână însărcinată.

Mariam Nabatanzi a născut 44 de copii într-un timp record. Prima dată când a născut a fost în 2013, după ce în 2012 s-a căsătorit.

Din cauza unei afecțiuni genetice, Mariam a adus pe lume un număr mare de copii la fiecare sarcină.

Când a împlinit 40 de ani, doctorii au anunțat că nu mai are voie să rămână gravidă pentru binele ei. Deși a vrut să ia anticoncepționale, medicii nu au fost de acord din cauza afecțiunii sale genetice.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Astfel, până la 36 de ani, Mariam a născut șase perechi de gemeni. În plus, de 4 ori a fost gravidă cu tripleți și de 5 ori cu cvadrupleți. În total, aceasta a ținut 15 sarcini. De-a lungul timpului, Mariam și-a pierdut șase dintre copii.

Femeie face eforturi uriașe să își hrănească toți copii. Mariam adună fier vechi, face gin după metode tradiționale și vinde medicamente naturale.

Sursa: Mirror.co.uk

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat