Categorii: Știri Stiri Romania

Familia Luizei Melencu a sărbătorit-o pe fată în lipsa ei

Familia Luizei Melencu a sărbătorit-o pe fată în lipsa ei. Petrecerea a avut loc ieri, atunci când adolescenta dispărută acum șapte luni și-ar fi celebrat onomastica. 

Pentru că rudele Luizei încă speră că fata e în viață, au decis să organizeze o petrecere ieri, cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril.

Familia Luizei Melencu a sărbătorit-o pe fată în lipsa ei

Familia Melencu a sărbătorit în curtea casei, cu prăjituri, tort, flori și fotografii cu fata. Pe gardul locuinței s-au așezat baloane și, la un moment dat, rudele i-au cântat fetei, în absență, „La mulți ani!”. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Au trecut mai bine de șapte luni de când Luiza a dispărut atunci când se întorcea de la Caracal, cu ocazie, iar autoritățile încă nu au comunicat oficial ce s-a întâmplat cu adolescenta. Familia speră că fata se va întoarce acasă și refuză să ia în calcul varianta crimei, pe care suspectul Gheorghe Dincă o susține. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat