Categorii: Știri Stiri Romania

Familia Alexandrei Măceșanu cere ca iubitul fetei să fie cercetat

Familia Alexandrei Măceșanu cere ca iubitul fetei să fie cercetat. Alexandru Cumpănașu, unchiul adolescentei, le-a solicitat procurorilor să îl audieze. 

Cumpănașu le-a cerut procurorilor să îl verifice mai atent pe iubitul nepoatei sale. În ziua dispariției, Alexandra și tânărul urmau să se întâlnească. Una dintre prietenele fetei a povestit că fata și tânărul din satul Reșca erau împreună de aproximativ un an.

Familia Alexandrei Măceșanu cere ca iubitul fetei să fie cercetat

„Din ce ştiu eu, ea a plecat în ziua respectivă la Caracal ca să se întâlnească cu prietenul ei. Şi el este licean, dar la o altă unitate şcolară, la Liceul Industrial Caracal”, preciza prietena Alexandrei.

Unchiul adolescentei a mărturisit că, după dispariția fetei, tânărul a refuzat să se vadă cu familia ei, pentru a vorbi. 

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Iubitul Alexandrei a făcut doar o singură dată declarații și a spus că nu știe mai multe detalii despre caz, dar că nu exclude posibilitatea ca Dincă să o fi dus-o în străinătate. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat