Categorii: Știri

Drama unei femei, după ce a fost diagnosticată greşit cu cancer! Ce i-au făcut medicii

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 28 de ani, a trecut prin momente cumplite, după ce a fost diagnosticată greşit cu cancer.

Drama unei femei, după ce a fost diagnosticată greşit cu cancer!

Acesteia i-au fost extirpaţi ambii sâni, însă abia după câteva luni doctorii şi-au dat seama de greşeala comisă.

Sarah Boyle nu-şi poate reveni în urma tratamentelor şi a operaţiilor grele. La finalul lui 2016, medicii i-au dat o veste şocantă: că are cancer!

A decis să facă masectomie, apoi a suferit o operație de reconstrucție, cu implant, ceea ce i-a crescut în realitate riscul de a face cancer.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

De asemenea, Sarah a fost nevoită să facă mai multe ședințe de chimioterapie. În 2017, la alte analize mai amănunţite, doctorii au constatat că celulele nu erau de fapt canceroase.

Sarah este mămică a doi copii: ‘Ultimii ani au fost extrem de grei pentru mine și familia mea. Să mi se spună că am cancer a fost groaznic, dar să trec prin toate acele tratamente și intervenții și să aflu că nu au fost necesare a fost traumatizant’. 

Sursa: telegraph.co.uk

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”