Categorii: Emisiuni TV ProTV Știri Stiri Romania

Dragoș Moldovan a câștigat „Vocea României”! Ce spune despre premiul de 100.000 de euro

Dragoș Moldovan a câștigat „Vocea României”. Imediat după victorie, tânărul din echipa lui Tudor Chirilă a făcut primele declarații. 

Aseară a avut loc finala „Vocea României” din 2019, iar Dragoș Moldovan, unul dintre concurenții din echipa lui Tudor Chirilă, a fost desemnat câștigător. Vizibil emoționat, solistul a vorbit despre victorie, pentru Pro TV. 

Dragoș Moldovan a câștigat „Vocea României”!

„Mulțumesc mult tuturor celor care m-au susținut și m-au votat. Încă nu îmi dau seama cum mă simt. Trebuie să mai treacă vreo oră așa să mă liniștesc și să-mi dau seama de ce tocmai s-a întâmplat. Am spus mereu că de când am venit la acest concurs nu mi-am făcut niciun fel de așteptări și am vrut dar să cânt cât mai bine și să trăiesc momentele atunci pe scenă. A fost un drum foarte fain, în care am cunoscut mulți oameni faini”, a spus Dragoș.

Tudor Chirilă l-a felicitat imediat pe concurentul din echipa sa: „Eu îl felicit pe Dragoș că a reușit să termine această finală. Multă lume nu se gândește poate la gradul de dificultate al pieselor pe care le-a avut el și ce înseamnă să supraviețuiești unui asemenea show. Suntem toți sfârșiți după un asemenea show”. 

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Dragoș Moldovan a vorbit și despre marele premiu, în valoare de 100.000 de euro: „Nu m-am gândit, pentru că este o sumă mare pe care sincer nu am avut-o încă în mână și nici nu mi-am imaginat cum ar fi. Și prefer să spun că încă nu știu ce o să fac cu ei, decât să spun că… Încă nu m-am gândit, cred că mai am timp câteva zile să îmi revin după această experiență și să mă gândesc ce aș putea face cu atâția bani”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?