Categorii: Știri

Dorian Popa și-a luat Lamborghini de 290.000€. ”O să fie o mașină unicat în România”

Dorian Popa a plătit avansul pentru un Lamborghini, un bolid de sute de cai putere. Vedeta va conduce bolidul de lux peste sapte ani. Cântărețul și-a luat Lamborghini Huracan și a achitat cash avansul. ”O să fie o mașină unicat în România. Pentru un pasionat mașina trebuie să fie țiplă. Mașina asta a fost visul meu, cea pe care o dețin acum, cea pe care o cumpăr în iunie nici nu visam”. Cum va arăta mașina.

Dorian Popa și-a făcut un cadou la care visa dintotdeauna și, de acum, „Ziua Copilului” . Artistul  a achitat un avans pentru bolidul Lamborghini. Potrivit cântărețului, mașina va veni abia peste șapte luni.

Deși nu a spus valoare totală a mașinii acesta a mărturisit că a plăti un avans de 100.000 de mii și urmează să mai achite restul în alte câteva tranșe.

Dorian Popa și-a luat Lamborghini

„Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro.

Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum. E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul (distracţia)”, a spus Dorian Popa.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Nu știam dacă mi-o voi permite”

Dorian Popa a știu exact cum vrea să arate mașina și a dat indicații clare.

”O să fie o mașină unicat în România. Pentru un pasionat mașina trebuie să fie țiplă. Mașina asta a fost visul meu, cea pe care o dețin acum, cea pe care o cumpăr în iunie nici nu visam. A fost o mână întinsă de la Dumnezeu. Am zis că, dacă se poate, de ce nu? Nu mă așteptam, sincer îți spun, pentru că este o mașină extrem de scumpă și nu știam dacă mi-o voi permite.”, a declarat Dorian Popa, potrivit ego.ro.

Câți bani câștigă artistul

Dorian Popa a mărturisit, la un moment dat, că adună sume considerabile și de pe urmă reclamelor. O singură postare pe Instagram îi aduce între 3.000 și 5.000 de euro, în timp ce brand-urile îl plătesc chiar și 10.000 de euro pentru a se asocia cu Dorian Popa. Pe Facebook, artistul primește 1.000 de euro/postare, în timp ce Tik Tok îi aduce artistului un plus de 2.000-3.000 de euro lunar.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?