Categorii: Știri

Dorian Popa și-a luat Lamborghini de 290.000€. ”O să fie o mașină unicat în România”

Dorian Popa a plătit avansul pentru un Lamborghini, un bolid de sute de cai putere. Vedeta va conduce bolidul de lux peste sapte ani. Cântărețul și-a luat Lamborghini Huracan și a achitat cash avansul. ”O să fie o mașină unicat în România. Pentru un pasionat mașina trebuie să fie țiplă. Mașina asta a fost visul meu, cea pe care o dețin acum, cea pe care o cumpăr în iunie nici nu visam”. Cum va arăta mașina.

Dorian Popa și-a făcut un cadou la care visa dintotdeauna și, de acum, „Ziua Copilului” . Artistul  a achitat un avans pentru bolidul Lamborghini. Potrivit cântărețului, mașina va veni abia peste șapte luni.

Deși nu a spus valoare totală a mașinii acesta a mărturisit că a plăti un avans de 100.000 de mii și urmează să mai achite restul în alte câteva tranșe.

Dorian Popa și-a luat Lamborghini

„Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro.

Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum. E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul (distracţia)”, a spus Dorian Popa.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Nu știam dacă mi-o voi permite”

Dorian Popa a știu exact cum vrea să arate mașina și a dat indicații clare.

”O să fie o mașină unicat în România. Pentru un pasionat mașina trebuie să fie țiplă. Mașina asta a fost visul meu, cea pe care o dețin acum, cea pe care o cumpăr în iunie nici nu visam. A fost o mână întinsă de la Dumnezeu. Am zis că, dacă se poate, de ce nu? Nu mă așteptam, sincer îți spun, pentru că este o mașină extrem de scumpă și nu știam dacă mi-o voi permite.”, a declarat Dorian Popa, potrivit ego.ro.

Câți bani câștigă artistul

Dorian Popa a mărturisit, la un moment dat, că adună sume considerabile și de pe urmă reclamelor. O singură postare pe Instagram îi aduce între 3.000 și 5.000 de euro, în timp ce brand-urile îl plătesc chiar și 10.000 de euro pentru a se asocia cu Dorian Popa. Pe Facebook, artistul primește 1.000 de euro/postare, în timp ce Tik Tok îi aduce artistului un plus de 2.000-3.000 de euro lunar.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”