Categorii: Știri Stiri externe

Doi copii de 10 ani au făcut o descoperire intrigantă! Ce au găsit în casa bunicilor

Doi copii de 10 ani au făcut o descoperire intrigantă în casa bunicilor lor.

O familie franceză a plecat din Paris și s-a mutat în casa bunicilor, din orașul Vendome, după ce au fost impuse restricții din cauza pandemiei de coronavirus. Acolo, cei doi copii ai familiei au făcut o descoperire neașteptată, scrie BBC.

Doi copii de 10 ani au făcut o descoperire intrigantă! Ce au găsit în casa bunicilor

Băieții, în vârstă de aproximativ 10 ani, au vrut să construiască o colibă improvizată în grădină, iar tatăl lor, un om de afaceri de circa 60 de ani, le-a spus că pot folosi cearșafurile bunicii decedate.

Când au mers să ia cearșafurile, „două obiecte destul de grele” au căzut din dulap, a declarat pentru BFMTV Philippe Rouillac, un licitator local.

Anunţ trist despre Florin Piersic, înainte de Paşte, direct din spital! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Nu le-au dat atenție și le-au pus înapoi, dar au povestit tatălui despre descoperire. Acesta a crezut inițial că sunt suporturi pentru cuțite, dar a contactat compania de licitații a lui Rouillac, pentru a verifica obiectele.

Răspunsul pe care l-a primit a fost cu totul neașteptat. Era vorba, de fapt, despre două lingouri de aur cu o greutate de un kilogram fiecare. Lingorurile au fost postate la vânzare pe site-ul licitatorului și au o valoare estimată de 40.000 de euro fiecare. Bunica celor doi copii a cumpărat lingourile în 1967 și a păstrat chitanțele care dovedesc achiziția.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important