Categorii: Știri Stiri Romania

Dezvăluiri cutremurătoare la 11 ani de la moartea Fănicăi, soția lui Florin Salam! Ce s-a întâmplat, de fapt, la înmormântarea ei

În urmă cu aproape 11 ani, Florin Salam suferea enorm după decesul soției sale, Fănica.

Ștefania Stoian, alintată Fănica, aflase că suferă de ciroză hepatică și a încetat din viață pe 10 aprilie 2009. Avea doar 27 de ani. Manelistul a rămas cu doi copii.

Dezvăluiri cutremurătoare la 11 ani de la moartea Fănicăi, soția lui Florin Salam!

Deși și-a refăcut viața de 5 ani cu Roxana Dobre, regele manenelor mărturisea că Fănica va rămâne veșnic ”prințesa inimii lui”.

Acum, la aproape 11 de la moartea femeii, coafeza familiei manelistului a rupt tăcerea și a vorbit despre decesul Fănicăi.

Din declarațiile acesteia, se pare că Fănică a transmis un semn divin în ziua înmormântării.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Artistul a dorit ca soția lui să arate ca o prințesă înainte de a fi condusă pe ultimul drum, așa că a chemat mai multe persoane pentru a o aranja. Coafeza a declarat că în momentul în care îi aranja părul, Fănica a zâmbit.

‘Avea un chip perfect. M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere sa pot face asta. În momentul în care am ajuns şi m-am uitat la ea, a început să zâmbească. Toată lumea a văzut asta, nu doar eu’, a declarat Luciana, coafeza celor doi soți, pentru Antena Stars.

Ștefania Stoian s-a stins din viață în Duminica Floriilor. A murit la spital, la 27 de ani. Ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Soția manelistului a fost înmormântată în Cimitirul Berceni 2.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR