Categorii: Știri Stiri Romania

Declaraţii cutremurătoare ale tatălui celei de-a treia fete dispărute la Caracal. Nu mai ştie nimic de fiica lui de 20 de ani

Dramele nu se mai termină la Caracal! Nelu Geneș, tatăl unei fete dispărute la Caracal în 1999, a mărturisit că nici acum nu are linişte, la 20 de ani de când şi-a pierdut fiica. Nici până în ziua de astăzi, bărbatul n-a mai aflat nimic de Geneș Mihaiela Geanina.

Declaraţii cutremurătoare ale tatălui celei de-a treia fete dispărute la Caracal

‘După 20 de ani nu mai am lacrimi. Viața unui om în România nu valorează nici cât un sac de cartofi. Mafia din Caracal nu a dispărut, nu dispare și nu va dipărea niciodată. 

Nu am primit nici măcar o hârtie cu trei rânduri să mă fi liniștit cumva, să-mi spună cineva că suntem pe drumul cel bun. Am primit o singură hârtie după 3 luni de zile în care mi se spunea că sesizarea dispariției face obiectului unui dosar penal. Care dosar penal? Că eu m-am dus ca părinte și am spus că vreau să-l văd și mi s-a spus că nu am acces. 

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Eu știu cine e cel care mi-a răpit fata. M-am dus cu martorii și cu trei vecini de-ai lui, am spus că vreau să stau de vorbă cu comandantul poliției sau cu adjunctul. Am așteptat ore întregi, mă duc și îl găsesc undeva spre trei dimineața și îmi spune că i-a dat drumul pe ușa din spate pentru că procurorul a spus că nu-s probe să fie reținut. Ce probe mai voia când eu aveam acei martori?’, a spus Nelu Geneș, tatăl fetei dispărute, la Antena 3.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR