De ce refuză Pepe să-și ajute sora mai mică în industria muzicală. Rebeca Pascu a făcut mărturisiri neașteptate despre solist

30.07.2021, 13:36
De ce refuză Pepe să-și ajute sora mai mică în industria muzicală. Rebeca Pascu a făcut mărturisiri neașteptate despre solist

Rebeca Pascu, sora mai mică a lui Pepe, a făcut mărturisiri neașteptate despre solist. Tânăra a dezvăluit că nu are parte deloc de noroc, iar tatăl și fratele ei celebru i-au întors spatele atunci când au auzit că vrea să se lanseze în industria muzicală. 

Rebeca Pascu a făcut acuzații dure la adresa tatălui și a fratelui său. Tânăra a detaliat că Pepe nu o ajută deloc să facă niște pași siguri în industrie.

De ce refuză Pepe să-și ajute sora mai mică în industria muzicală

Fata a povestit că își dorește să cânte, dar toată lumea îi întoarce spatele chiar și când ea le cere un simplu sfat. Tatăl ei, Ion ‘Talent’, i-a spus că nu are ce să caute în industria manelelor.

‘De când am început cursurile de canto și concursurile de muzică, tata nu m-a susținut foarte mult. Eu mă gândeam că e bucuros că i-am moștenit talentul, dar nu este așa. Mi-a pus piedici, eu l-am rugat să mă pună în contact cu DeSanto, să pot merge la el la studio. Am fost, am tras o piesă și apoi s-a dus tata și i-a zis că nu vrea ca fata lui să colaboreze cu maneliști. El nu vrea să cânt manele, chiar dacă el face parte din această industrie. El crede că o femeie, în lumea asta, se integrează mai greu decât un bărbat, dar eu nu cred că este așa.

Acest lucru mi-ar fi dat curaj, încredere. Dacă ar fi vrut ca eu să fiu protejată, ar fi trebuit să fie el protecția mea. Un copil poate avea visuri. Un tată trebuie să fie lângă copilul lui, indiferent de ceea ce-și dorește”, a povestit Rebeca Pascu, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

citește și...