Categorii: Știri Stiri Romania

De ce refuză familia jurnalistului Răzvan Tomescu să-l înmormânteze! Acuzațiile aduse medicilor care l-au îngrijit

Anchetă în cazul morții jurnalistului sportiv Răzvan Tomescu! Bărbatul a decedat în urmă cu câteva zile, după ce s-a infectat cu coronvirus. 

Răzvan Tomescu avea 53 de ani și a decedat vineri dimineață, 4 decembrie, la Spitalul Universitar din București. După moartea lui, familia acestuia a declarat că bărbatul a fost neglijat de medici.

Potrivit Libertatea, trupul neînsuflețit al lui Răzvan Tomescu se află încă la morga Spitalului Universitar de Urgență București. Rudele lui refuză să îl înmormânteze.

Răzvan Tomescu a murit la 53 de ani

Aceștia vor să fie efectuată autopsia pentru a fi stabilită cauza decesului. Fiul și nora lui Răzvan Tomescu îi acuză pe medicii de la Spitalul Universitar din Capitală că ar fi gestionat cu neglijență cazul bărbatului.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

‘Vineri seara am întrebat la spital cum se procedează. Inițial, am trimis o cerere online. Ne-am luat avocat, am înțeles de la acesta că, la un deces Covid, trebuie acordul spitalului, al celor de la INML și al Procuraturii. Duminică am mai mers o dată la spital și am făcut cerere pentru necropsie. Cu bon! Apoi am trimis e-mailuri la INML și la Procuratură. Iar luni, am fost și fizic la aceste instituții. 

„Facem totul în memoria tatei, cel mai bun om de pe lumea asta. Nu a băut și nu a fumat niciodată, era sănătos, nu avea tensiune, diabet… Noi vrem să fim siguri, să știm ce s-a întâmplat, că nu vreau să vorbim cu păcat. Nu pot să dorm liniștit, cred că a murit cu zile. Cineva din spital ne-a spus că lui tata nu i s-a făcut nicio investigație, tomografie abdominală, nimic. Avea Covid, a fost pe tratament pentru Covid, l-au trecut deces Covid’, a declarat fiului jurnalistului, Dan Tomescu, pentru Libertatea.ro. 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important