Categorii: Știri Stiri externe Viral

Dakota Johnson se destăinuie despre perioada petrecută la “50 Shades of Grey”: “Nimeni nu ar fi turnat acest film dacă ar fi știut ce se va întâmpla pe platou”

Actrița a vorbit din nou despre experiența sa în adaptarea cărții erotice pentru marele ecran. Premiera filmului “50 Shades of Grey” la box office în 2015 a creat o mare surpriză în rândul spectatorilor și există încă multe mass-media care continuă să arunce întrebări despre filmările ficțiunii către actorii care au participat la ele și descoperă mereu ceva nou despre cum a fost să filmezi un astfel de film.

Acum a fost chiar Dakota Johnson, care a interpretat-o pe Anastasia Steele, care a revenit pentru a vorbi despre saga “50 Shades of Grey” și despre secretele care nu au mai fost spuse până acum.

Dakota Johnson nu regretă că a luat parte la “50 Shades of Grey”, în ciuda modului în care lucrează regizorul său, transmite marca.com.

Este o “persoană foarte sexuală”

Actrița a acordat un interviu revistei “Vanity Fair”, în care a explicat nu numai de ce a dat audiție pentru acest film, ci și cum a decurs procesul de filmare până când a fost în sfârșit finalizat și filmul a fost lansat în toate cinematografele.

Dakota a început interviul explicând că ea însăși consideră că este o “persoană foarte sexuală” și de aceea rolul Anastasiei, protagonista acestei ficțiuni, i s-a potrivit perfect. Dar interpreta a avut timp să explice și că, atunci când a ajuns pe platou în prima zi, nu a fost deloc așa cum și-a imaginat: “M-am înscris pentru a face o versiune total diferită a filmului decât cea pe care am realizat-o în cele din urmă”, a mărturisit Johnson.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Nebunie plină de dezacorduri și complexități”

 

“Erika L. James are un mare control creativ și de fiecare dată când filmam a cerut să se întâmple anumite lucruri pe care și le-a imaginat”, a spus actrița despre modul de lucru al regizorului din ’50 Shades of Grey’. “Erau aspecte din carte care pur și simplu nu funcționau pentru un film, dar am ajuns să facem cadre pe care Erika le dorea și apoi altele care erau ceea ce ea a pus în scenariu”, a mărturisit Dakota, care a văzut cum platoul de filmare s-a transformat într-o “nebunie plină de dezacorduri și complexități”.

Chiar și așa, Dakota Johnson a ținut să precizeze că, în ciuda cât de complicate au fost filmările, nu regretă că a participat la această saga: “Sunt mândră de ceea ce a ieșit, dar nu cred că cineva ar fi filmat acest film dacă ar fi știut ce se va întâmpla pe platou”, a conchis actrița.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR