Categorii: Politica Știri Stiri Romania

Cum se simte acum fostul președinte Emil Constantinescu

După ce s-a zvonit că fostul președinte al României ar fi fost internat din cauza unor probleme abdominale, reprezentanții cabinetului său au făcut declarații oficiale.

Motivul pentru care Emil Constantinescu s-a prezentat la Spitalul Elias zilele trecute a fost gripa. Astfel, fostul politician a mers la spital pentru investigații medicale, cât și pentru analizele de rutină anuale. 

Cum se simte acum fostul președinte Emil Constantinescu

„Preşedintele Constantinescu şi-a făcut, într-adevăr, analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an. Mai mult, în ultima perioadă, nu a fost ‘spitalizat de mai multe ori’, aşa cum s-a scris, ci a fost supus unor investigaţii medicale, necesare şi obligatorii, în perioada de convalescenţă după gripa pe care a contractat-o”, scrie într-un comunicat oficial transmis de cabinetul fostului șef de stat.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Foto: Inquam Photos

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important