Cum se descurcă Elena Băsescu cu trei copii! Cine o ajută: ‘Nu e greu! Am fost destul de stricți cu ei’

22.10.2020, 11:30
Cum se descurcă Elena Băsescu cu trei copii! Cine o ajută: 'Nu e greu! Am fost destul de stricți cu ei'
Cum se descurcă Elena Băsescu cu trei copii! Cine o ajută: 'Nu e greu! Am fost destul de stricți cu ei'

Elena Băsescu se poate considera o femeie împlinită! La cei 40 de ani ai săi, fiica cea mică a fostului președinte al României are o carieră de succes și este mamă a trei copii, Sofia Anais (7 ani), Anastasia (2 ani) și Traian Jr. (5 ani și jumătate).

Cum se descurcă Elena Băsescu cu trei copii

Pe Sofia și Traian Jr. îi are din mariajul cu fostul soț, Bogdan Ionescu, iar pe Anastasia, mezina familiei, din relația cu fostul ei partener, Cătălin Gheorghe. De aproape doi ani, Elena Băsescu își crește micuții singură, însă nu se plânge.

Invitată în platoul emisiunii ‘Vorbește lumea’, Elena Băsescu a vorbit cu sinceritate despre viața cu trei copii și a dezvăluit că nu este atât de greu pe cât pare.

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim’, a explicat Elena Băsescu.

În plus, ea a recunoscut că părinții ei, mai ales fostul președinte Traian Băsescu este un bunic implicat, care petrece foarte mult timp cu nepoțeii.

‘Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească mailul. Ea și-a făcut adresă de mail. În weekend rămân la mama și la tata. Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire’, a mai spus Elena Băsescu.

S-a lansat în afaceri

De doi ani, Elena Băsescu a ales să iasă din politică și s-a apucat de afaceri. Ea a fost europarlamentar din partea PDL  în perioada 2009-2014. Din 2018, mezina fostului președinte Traian Băsescu s-a apucat de afaceri. Elena Băsescu comercializează haine pentru femei și copii, iar în timpul pandemiei de coronavirus, firma sa a produs și măști reutilizabile din bumbac.

‘Eu vă recomand măştile textile reutilizabile, din bumbac 100%, cu dublu strat protector din tifon: sunt mai confortabil de purtat şi, pe termen lung, sunt mult mai ieftine decât cele chirurgicale, care trebuie înlocuite după doar câteva ore. În plus, pot fi şi un accesoriu vestimentar mai vesel într-o perioadă destul de ternă şi aparent lipsită de optimism’, mesajul prin care Elena Băsescu își face publicitate, pe contul său de Instagram.

citește și...