Categorii: Știri

Cum îşi bate joc Gheorghe Dincă de anchetatori: ‘Hai că v-am plimbat destul, vă duc unde am dus-o pe Luiza’

Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, care a ucis două fete, a fost dus de anchetatori la locul crimelor. Bărbatul de 65 de ani ar fi mărturisit unde a aruncat trupul Luizei Melencu, tânăra de 18 ani care a dispărut în luna aprilie a acestui an.

Cum îşi bate joc Gheorghe Dincă de anchetatori: ‘Hai că v-am plimbat destul, vă duc unde am dus-o pe Luiza’

Zeci de polițiști, procurori și criminaliști, au scotocit, luni, 5 august, într-o pădure aflată la 20 de kilometri de Caracal, acolo unde Gheorghe Dincă a spus că a aruncat trupul fetei.

Criminalul nu a spus al cui este trupul de acolo, pentru că acesta nu a reţinut numele fetelor, ci doar date din calendar, lunile în care le-ar fi răpit. Anchetatorii au găsit rămăşiţe umane, însă doar testele ADN vor arăta ale cui sunt.

Înainte de fi dus la locul reconstiturii, Gheorghe Dincă le-a dat peste nas poliţiştilor: “Hai că v-am plimbat destul, vă duc unde am dus-o pe Luiza”.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Omul acesta spune anumite adevăruri, dar şi minte foarte mult, că este învăţat cum să mintă. De data asta a spus ceva adevărat. Nu ştiu ce l-a determinat, dar el a condus echipa aici. Credeţi-mă, omul acesta spune anumite adevăruri, dar şi minte foarte mult, că este învăţat cum să mintă.

De data asta a spus ceva adevărat, nu ştim dacă… nu ştim cine este victima, dar există date că există o victimă. Nu avem cum să ştim cine este, probele ADN vor spune”, a declarat avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, care a participat la cercetări împreună cu anchetatorii, notează stiripesurse.ro

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat