Cum este relația dintre Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. ”Avem zile rele ca orice mamă împreună cu fiica ei, avem și zile bune”

25.09.2022, 15:12
Cum este relația dintre Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. ”Avem zile rele ca orice mamă împreună cu fiica ei, avem și zile bune”
Cum este relația dntre Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța

Actrița Adriana Trandafir, în vârstă de 66 de ani, este mama unei fete care se numește Maria Speranța, alături de care a participat la reality show-ul ”Asia Express”. Fiica binecunoscutei artise a dezvăluit care este relația dintre ele. ”Avem zile rele ca orice mamă împreună cu fiica ei, avem și zile bune”, a declarat Maria Speranța.

Adriana Trandafir, una dintre cele mai în drăgite și apreciate actrițe din țara noastră, a participat alături de fiica sa, Maria Speranța, în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la postul de televiziune Antena 1. Adriana Trandafir mai are un băiat, Ștefan, din prima căsnicie, de care însă a fost separată. La show-ul de televiziune, Adriana Trandafir a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi despre băiatul ei. La divorț, fostul soț a obținut custodia băiețelului, iar vedeta nu a putut să-și vadă fiul crescând.

Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, a dezvăluit, pentru click.ro, cum se înțelege cu celebra sa mamă.

Cum este relația dintre Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. ”Ne certăm, bineînțeles, din cauză că uneori apar și mici neînțelegeri”

„Eu și mama avem o relație foarte specială, cum este orice relație de acest gen! Avem zile rele ca orice mamă împreună cu fiica ei, avem și zile bune, dar orice lucru pe care îl facem împreună ne aduce mult mai aproape și ne consolidează această relație. Ne certăm, bineînțeles, din cauză că uneori apar și mici neînțelegeri. Totul începe de la lipsa comunicării, uneori nu ne spunem lucrurile cum ar trebui să o facem sau nu ducem propoziția până la capăt, iar de multe ori, asta poate să ducă la niște diferențe, să le spun așa, dar de fiecare dată am încercat să le scoatem la capăt și să învățam ceva din lucrurile rele în așa fel încât data viitoare când ajungem în acea situație să facem mai bine”, a explicat Maria Speranța.

„Am avut ocazia să merg la ”Splash” (n.r. emisiune de la Antena 1) împreună cu mama mea și a fost o experiență minunată ce ne-a apropiat și mai tare în special că ea nu a știut să înoate când a ajuns acolo! Mama a acceptat această provocare efectiv aruncându-se în apă cum s-a aruncat și de pe platformă”, a mai spus fiica Adrianei Trandafir.

 

 

 

citește și...